Fornborgen på Kungsberget

Söndagen den 10 april besöker vi Fornborgen på Kungsberget i Asige.

Tid: kl. 14.00

Vi vandrar på skogsvägar upp till den nästan 2000 år gamla fornborgen på bergets topp. Vi letar upp de raserade murarna som skyddade Asigeborna under järnåldern. Ta med matsäck, så äter vi på utsiktsplatsen mot havet .

Mötesplats: kör väg 150 från Falkenberg till Årstad. Sväng höger in i Årstad och passera kyrkan och tag vänster strax efter mot Asige. 3 km från Årstad möts vi på parkeringen vid Hagbards stora gravhög.

Har ni frågor eller vill samåka, kontakta: Lena Berglund, 0704-24 62 90 eller John Öder, 0346-206 91

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.