De vilda blommornas dag

Söndagen den 18 juni kl. 15.00

Besök Yttra Berg tillsammans med oss. Vi går över ett område som har en rikare berggrund än omgivande marker. Här går det att finna många både vackra och ovanliga växter på de ogödslade ängarna. Området är kuperat men det kommer inte att krävas mer än ett par oömma skor för att vara med.

Tag med fika.

Samling på gårdsplanen vid museet i Yttra Berg i Gällared. Tag höger väg 153 från Ullared ca två km före Gällared. Utflykten är ett samarbete med Hallands botaniska förening och ansvariga är Christer Andersson 0705-75 71 43, Anita Skantze 0346-340 43 och Per Sjövall 0703-50 81 46.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.